Frivillig i Pilegården

Pilegården søger altid frivillige som engagerer sig i huset - og du er altid velkommen til at komme forbi og høre mere. Hvis du er nysgerrig, men ikke klar til at sende os en ansøgning, så kom endelig forbi istedet.  På Pilegården er der frie rammer og masser af rum til nye ideér - så hvis du har brug for en legeplads, er Pilegården det perfekte sted.

Herunder kan i se Pilegårdens opslag.


Brænder du for at skabe rummelige og hyggelige rum, og vil du gerne være en del af et unikt fællesskab?

Ungekulturhuset Pilegården i Brøndby søger frivillige til at være en del af hverdagsteamet, med drift ansvar for vores café miljø i åbningstiden. Skriv til os på pilegaardenbrondby@gmail.com hvis du ønsker at få mere at vide.

Har du en eventmager i maven, og leder du efter stedet og støtten til at starte?

Ungekulturhuset Pilegården i Brøndby søger frivillige til at være projektmagere i huset, med ansvar for events og arrangementer. Skriv til os på pilegaardenbrondby@gmail.com hvis du ønsker at få mere at vide. .

Har du en stor passion for Sociale Medier og mangler du et sted at dygtiggøre dig?

Ungekulturhuset Pilegården i Brøndby søger en frivillig SoMe ansvarlig, som med kreativ tilgang og nysgerrighed kan varetage Pilegårdens profiler på sociale medier, vedligeholde hjemmesiden og lave en strategi for Pilegårdens online profil. Skriv til os på pilegaardenbrondby@gmail.com hvis du ønsker at få mere at vide. .

Har du en drøm om at blive tekniker og mangler du en legeplads?

Ungekulturhuset Pilegården i Brøndby søger en frivillig tekniker som kan bistå med hjælp og afvikling i forbindelse med små koncerter og andre events. Pilegården ønsker at udvide vores koncertflade, og mangler derfor en kerneperson som har mod på at styre en mixerpult, blinke med lamper og sætte det rigtige jackstik i monitor. Skriv til os på pilegaardenbrondby@gmail.com hvis du ønsker at få mere at vide. .

Korsdalsvej 136 - 2605 Brøndby